No title

ГратАК-47собi


EURO 2012 - Informer - EURO 2012 Football Championship starts in...

Опитування

Favorite map?

Результат опроса Результаты
Все опросы нашего сайта Архив опросов
Всего голосовало: 48

MBV.tm[^]баннер



Код Баннера:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Погода в реалі


Погода в Україні
« 1 2 3 4 5 »
КУпідончик

Ку. Так вона працює купідончиком. але нащо їй цього? Любить додавати. Чи просто робить добро. ага а він буде робити все на зло. ну тіп Террористи. Цеж гра. але по чорних краще мочити. Вони захищаються.

До речі завтра Аякс грає футбас. Першу гру зіграли з Поділлям. Рахунок 2:2 (Аякс програвав 2:0 в першій половинні матчу)



Переглядів: 362 Дата: 2010-01-13 Комментарi: (0)

+mul1ik
Сьогодні в клан прийняли мультіка. Завдяки цьому Мультагону наш клан тепер буде мати свій сервер. Так. Те чого й хотілося.
Переглядів: 375 Дата: 2010-01-11 Комментарi: (3)

1 січня
Фу....чесно кажучи Борис радий, що його попустило. я думав, що все - це кінець. Я думав це ніколи не закінчиться. Набрав забагато. в результаті качало дуже-дуже сильно. я вертав (4-5 разів) в середині відчувалась знайома пустота. Знаступившим Вас всіх 2010 роком. Все получиться...
Переглядів: 302 Дата: 2010-01-01 Комментарi: (0)

WHO 2009
Сьогодні наша команда виграла Winter Headshot Open 2009 який проходив в заліщицькому коледжі ім.Є.Храпливого. Хочеться подякувати та привітати всіх гравців команди з підкоренням 1-го місця в змаганнях з улюбленої дисципліни Counter Strike 1.6
Переглядів: 322 Дата: 2009-12-24 Комментарi: (1)

ебать тарахтеть мій мозочок
нарешті назбиралось чотири кланваріора. наступним завданням являється сервер клану. скоро наша команда прийме участь у перших змаганнях. вони будуть проводитись в моэму коледжі ім.Є.Храпливого. прикольно, чи не так? а як? треба дуже-дуже багто рефералів. слухаюсь сер. вони будуть. коли буде дуже-дуже багато людей на цьому сайті. буде дуже дуже багато здійснених моїх мрій. тимпаче я буду колись це читати. і згадувати чого я хотів. і це все збудеться. а якщо ні? тоді треба приміряти крила. це два таких варіанти. а третім являюсь Я! Борис.
Переглядів: 393 Дата: 2009-12-16 Комментарi: (0)

після нового року
блін. ніфіга собі скільки йому треба ще чекати. я заплутався. не знаю чи вона теж так думає як і я. чи це просто гра для неї. хоча я все можу зробити так як захочу я. і не треба мені через це перейматися. зрозумів. ти вище за всіх інших. вдень був шоколад. перед цим ніка. невже все починається з ніки. таке в мене склалось враження. після неї смок. як завжди хочеться. ну як це можна назвати. це схоже на малювання. ось. вчора він зайшов в цирк. рижа курточка впала вниз. був шок-шок. клоуни такі страшні. він чогось їх боявся. треба перебороти страх. ось висновок.
Переглядів: 348 Дата: 2009-12-02 Комментарi: (0)

Вхід

Мій профіль


Гость

Сообщения:

Группа:
Гости
Час:8:21 AM

Хай, ми раді вас бачити. Будьласка зареєструйтесь!

Тік-Так

MBV.tm[^]

MBV.tm[^]Boo[MBV]stick
MBV.tm[^]KillOk
MBV.tm[^]SaYm0N
MBV.tm[^]RewZ
MBV.tm[^]Jilz
MBV.tm[^]=PiFko=
MBV.tm[^]YemZ
MBV.tm[^]KaPaTeJIb
MBV.tm[^]ZtIzVvA
MBV.tm[^]PoToR4e
MBV.tm[^]NeskviK
MBV.tm[^]new_BIE
MBV.tm[^]SaD1sT
MBV.tm[^]Bell[z]
MBV.tm[^]RastaM
MBV.tm[^][Energy]-[Boy]
MBV.tm[^]Andry_Jons

MBV.tm[^]Server

MBV.tm[^]Server

Clan Wars

Перемоги
Перемоги(6)

Поразки
Поразки(0)


Забити cw

Friends

ENTER music
Меблі з Німеччини

Пошук